Tilbake til program

tirsdag 19.09 kl. 06:00 - 12:00

Bærekraftig utvikling av bygg

Til Innovasjonsuken OPP planlegger vi i GC Rieber Eiendom et større arrangement i Solheimsviken, der vi vil utforske det klimanøytrale næringsbygget Krohnen og innovasjon i byggenæringen.

Dette arrangementet gir deg mulighet til å lære mer om bærekraftige løsninger og innovasjon i byggesektoren, samt få innsikt i et klimanøytralt næringsbygg i Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen.

Under arrangementet får du blant annet oppleve fordelene av et bærekraftig næringsbygg her i Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen. Dette vil være en unik mulighet til å utforske hvordan det innovative miljøet på området kan støtte virksomheter og bidra til utvikling.

Det blir også dypdykk i tematikken rundt byggenæringen, hvor vi vil utforske de nyeste trendene, teknologiene og praksisene som former fremtiden for bærekraftige næringsbygg. Her vil vi samle bransjeeksperter, arkitekter, entreprenører og beslutningstakere for å utveksle kunnskap og diskutere utfordringer og muligheter.

Under arrangementet vil det bli servert mat og drikke, og det blir også muligheter for befaring av Krohnen for de som ønsker det (kl. 13:00-14:00).

Meld deg på, og se frem til en inspirerende og lærerik dag med faglig påfyll, nettverksbygging og nye muligheter!

Praktisk info

Tid

tirsdag 19.09 kl. 06:00 - 12:00

Sted

Type arrangement

Seminar

Pris

Gratis