Tilbake til program

torsdag 16.09 kl. 09:00 - 09:30

Digital eksportlunsj med Innovasjon Norge - Hvordan lykkes med forretninger i India

Er du nysgjerrig på markeder utenfor Norge og ønsker en rask introduksjon til hvilke muligheter og utfordringer det er for norske selskaper som ønsker å satse i India?

India er med sine 1,3 milliarder innbyggere verdens nest mest folkerike land og en av verdens raskest voksende økonomier. Landet består av 29 stater og 7 unionsterritorier, og styringsdelingen mellom sentrale og regionale myndigheter er en stor utfordring for de fleste multinasjonale selskaper i India. Likevel går landet i riktig retning på Verdensbankens "Ease of Doing Business"-ranking, på grunn av nylige reformer, enklere tilgang til strøm og strømlinjeforming av byggetillatelser. Norske selskaper kan finne muligheter i India innenfor alle de viktigste norske sektorene.

Bli med på vår digitale eksportlunsj hvor leder for Innovasjon Norges kontor i India, Cristian Rodrigo Valdes Carter deler sin erfaring og innsikt i det indiske markedet.

Det vil også være mulighet for å stille spørsmål direkte til Cristian som har bred erfaring fra norsk næringsliv gjennom ulike lederroller og styreverv i både private og offentlige selskap.

Praktisk info

Tid

torsdag 16.09 kl. 09:00 - 09:30

Sted

Type arrangement

Seminar

Pris

Gratis