Tilbake til program

onsdag 20.09 kl. 14:30 - 18:30

Fagkveld: Frysetørket sondemat av råvarer for personer med tygge- og svelgevansker

I februar var vi i Oslo - denne gangen er det Bergen sin tur når Hiquid Food AS inviterer til fagkveld for helsepersonell, pasienter med tygge- og svelgevansker og deres pårørende.

Vil du lære mer om muligheter og utfordringer med gastrostomi? Eller vil du høre mer om klinisk erfaring med hjemmelaget sondemat? Er du nysgjerrig på den nye frysetørkede sondematen fra Hiquid Food, som kun er laget av råvarer som kjøtt, fisk, grønnsaker, belgfrukter, bær, frukt og urter? Mer utfyllende program kommer.

Bergen: 20.9.2023, kl 1630-2030
Trondheim: 21.9.2023, kl 1630-2030

Pris: Gratis

For hvem: Helsepersonell, pasienter med tygge- og svelgevansker og deres pårørende

Sikre din plass nå. Begrenset antall plasser.

Mer utfyllende program kommer, for påmelding, se vår nettside: https://www.hiquidfood.com/fagkveld

Hiquid Food blended soups er frysetørket sondemat for pasienter med gastrostomi. Hiquid Food blended soups inneholder bare pulver av frysetørkede ingredienser som kjøtt, fisk, belgfrukter, grønnsaker, frukt, bær og urter. Ingrediensene er nøye utvalgt og sammensatt for å skape gode sanseopplevelser, fremme matglede og invitere til et måltidsfellesskap sammen med venner og familie. Oppskriftene er utviklet i samarbeid med kliniske ernæringsfysiologer for tilstrekkelig næringsstoffsammensetning, god konsistens uten klumper og behagelig volum. Suppene gis med sprøyte.

Praktisk info

Tid

onsdag 20.09 kl. 14:30 - 18:30

Sted

Type arrangement

Seminar

Pris

Gratis