Tilbake til program

torsdag 16.09 kl. 14:00 - 18:30

Fra ide' til marked seminar i Elvahuset på Dale

Kunde-drevet utvikling

Veien fra idé til marked starter med å la markedet avgjøre om idéen din er god. På dette seminaret vil du lære om hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle idéen din i nært samarbeid med noen potensielle, krevende kunder, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien.


Smart oppstart

Hvordan kan du jobbe smart og kostnadseffektivt med forretningsideen din slik at du er sikrere på at markedet vil ha det du tenker å tilby? Dette vil være temaet i første del; Lean Start-Up metoden og hvordan du kan utvikle din forretningsmodell, en minimumsløsning MVP, og hvordan du kan gå frem for å oppnå markedsaksept/markedsbekreftelse.


Finansielle tjenester

Hvordan søker du om finansiering fra Innovasjon Norge for å teste ut og videreutvikle ideen din? Vi går gjennom våre ulike tilbud og kriterier, samt gir deg noen generelle råd når du skal søke om markedsavklaringstilskudd, kommersialiseringstilskudd eller oppstartlån m.m.


Nettverk og kompetanse

Hør om andre tjenester og digitale tilbud fra Innovasjon Norge og andre lokale samarbeidspartnere i økosystemet..


Etablerte SMB-bedrifter som har planer om innovasjonsprosjekter eller som ønsker å satse på vekst og eksport er selvsagt også velkomne til å delta. Vi vil informere om aktuelle tilbud også for denne målgruppen.

Arrangementet er et samarbeid med Vaksdal Næringsselskap AS ved daglig leder Vidar Skeie.

Enkel servering.

Praktisk info

Tid

torsdag 16.09 kl. 14:00 - 18:30

Sted

Type arrangement

Seminar

Pris

Gratis

Dagens tema

Kapital

Annet