Tilbake til program

fredag 23.09 kl. 11:30 - 14:30

Hav, tech og hOPP - Fire havnære digitale innovasjonsprosjekter

Få smakebiter av havnære teknologiprosjekter, treff andre fine folk, få interessante samtaler, og sist men ikke minst fremfør innovative hopp og stup ut i passe kaldt vann.

(Sistnevnte er frivillig, men jo flere desto bedre :D
Husk mao badetøy og håndkle)

Det blir øl og brus og musikk til alle :D

(Nordre Nøstekai badeklubb har trukket i trådene bak dette arrangementet. Badeklubbens formål er å være en minglearena der at flest mulig skal utvide komfortsonen sin innen sjangeren hopp, stup og døds.)

Arrangør

Knowit Experience, StormGeo, og Sjømat Norge

Program

13.30 - 14.00 Heng av deg, ta en snacks, prat, kaffe.

14.00 - 15.15 Faglig innhold:

- Oceanbird v/Stormgeo
Christina Høysæter, Head of Innovation i StormGeo Shipping forteller de digitale løsningene StormGeo utvikler til Oceanbird, verdens største vinddrevne fartøyet som skal sette seil i 2026.

Dette vil kreve både revolusjonerende teknologi og menneskelig ekspertise. Kombinasjonen av dette er nøkkelen i StormGeo sitt arbeid med å utvikle teknologi som bidrar til å nå klimamålene.

- Saga Fjordbase v/ Knowit

Rolf Kleppestø, CTO i Knowit Reaktor Solutions forteller om Saga Connect - løsningen for smart samarbeid. Planlegging og deling av informasjon på tvers av selskaper, sammen intelligent teknologi, vil bidra til å redusere CO2 utslipp og kostnader.

- Innovasjonshistorie v/Scaleaq
fortalt av Communication Manager Tore Laastad i ScaleAQ.
Som ledende digital og mekanisk teknologileverandør til den globale oppdrettsnæringen trengte ScaleAQ et digitalt verktøy for både produktutvikling og visualisering. Communication Manager i ScaleAQ, Tore Laastad, viser den komplette 3D-verdenen ScaleWorld, og hvordan dette kan bli forløperen til en digital tvilling for havbruk.

- Datadrevet innovasjon

Kristin Sand Bakken, innovation Manager Innovation Manager i Corvus Energy skal fortelle om hvordan Corvus har investert massivt for å innovere datadrevet. Data er nå utgangspunktet for utvikling av nye løsninger til kunder, og til interne prosesser slik som systemer for tilstandsbasert vedlikehold.

15.15 - 15.30 Klargjøring for:

15.30 - 15.45 hOPP!

15.45 - 16.30 Mer sosialisering og lett servering


For spørsmål og innspill:

Hanne.wetland@knowit.no

90165399

ingvild.kjorrefjord@stormgeo.com

45432824

Praktisk info

Tid

fredag 23.09 kl. 11:30 - 14:30

Sted

Type arrangement

Annet

Pris

Gratis