Tilbake til program

mandag 16.09 kl. 06:45 - 09:30

La oss snu OPPned på havnæringene!

Meld deg på herEller send en e-post til lise.arefjord@pwc.com

Havet spiller en avgjørende rolle for for kloden, samfunnet, og næringslivet. Fra et samfunnsmessig perspektiv, er havet en viktig kilde til mat, energi og arbeidsplasser. Det støtter livsgrunnlaget for millioner av mennesker globalt og har en kritisk funksjon i å regulere klimaendringene ved å absorbere enorme mengder karbon. For kloden vår er havet avgjørende for å opprettholde biologisk mangfold og bevare økosystemer. Rike og sunne hav er nødvendige for å bevare livet på jorden og sikre bærekraftig utvikling. Havnæringene innen marin, maritim, olje og gass, og fornybar energi er sentrale bidragsytere til landets økonomiske vekst, teknologisk nyvinninger og innovasjon.


Sammen må vi sikre en bærekraftig forvaltning av havressursene slik at havet fortsetter å være en vital ressurs for fremtidige generasjoner, både økonomisk og miljømessig. Bli med i et dypdykk ned i hvordan innovasjon kan være med å sikre fremtidens forvaltning av havet.

PwC, Innovasjon Norge, VIS og OPP, sammen med Vest Næringsråd, Nordhordland Næringslag, GCE Ocean og OneOcean Havbyen Bergen, inviterer deg til en innholdsrik dag fylt med inspirasjon om fremtidens løsninger.

La oss sammen snu OPPned på havnæringene!
Under åpningsarrangementet får du høre mer om;
OPPned på havnæringene: Hvordan havnæringene vil bidra til å løse klimakrisen og behovet for innovasjon og nyskapning? av PwC
OPPned på Corporate Business Models v1.- Hvordan er det å bygge nye verdikjeder i et etablert selskap og hva man trenger av økosystemet? Equinor forteller om sin satsing på CCS, Hydrogen og Offshore vind, og Framo forteller om Framo Innovation, deres suksess i akvakultur, nye ventures innen low carbon og andre muligheter.


OPPned på klynger: GCE Ocean Technology skaper leirbålsteming og inviterer spennende selskaper på scenen til en prat om Blått kvantesprang.
OPPned på investeringer: Wave Equity Partners er et amerikansk fond som satser på transformasjon av industri og supply chains. De forteller om sin reise som en internasjonal pioner innen impact investeringer og hardtech.

OPPned for en start-up: Vi får en forsmak på demo-days fra flere spennende start-up selskap.
OPPned fra skolen - ung skaperkraft: Hvordan skoleelever har jobbet med prototyper og innovasjon innen hovedutfordringer i havnæringen.
Sofaprat og avslutning: Panelsamtale med nøkkelaktører fra partnerskapet og avrunding av åpningsarrangementet.

Påmelding er begrenset, så meld deg på i dag for å sikre deg en plass.

Praktisk info

Tid

mandag 16.09 kl. 06:45 - 09:30

Sted

Type arrangement

Annet

Pris

Gratis

Meld deg på herEller send en e-post til lise.arefjord@pwc.com