Tilbake til program

mandag 19.09 kl. 14:30 - 17:30

OPPfest i innovasjonsdistriktet

Innovasjonsuken OPP er en årlig feiring av entreprenørskap. Bli med på OPP-fest i innovasjonsdistriktet.

Vi inviterer grundere, investorer, næringsliv og studenter til tidenes nabolagsfest i Marinehallen i Innovasjonsdistriktet.

Dørene åpner: 16.30

Entreprenerdy melder:

Børsen raser og strømprisen skyter OPP gjennom taket. Det er likegreit å starte uken med en fest! Det blir tagget bølgeblikk, hard asfalt, kjekke blide folk, kul lyd, live podcast og verdens største manuelle Kahoot! Det går til og med rykter om muligheter for live tatoo. La oss ta mandagen tilbake! Stordalen kommer ikke - men det gjør mange andre!Ta med deg din pinjata - og gode sko - og bli med på OPP-festen.

Musikk: DJ Girson

Han er kanskje mest kjent for folk som 1/3 av A-laget, Lars Vaular sin trofaste hypeman, manager for 90% av de unge rapperne i Bergen, Sjef på Full Effekt Records/Booking (Dårlig Vane, Machomayne, Hkon, M1kal, Jonas V, Mats Dawg+++) og arrangøren bak de notoriske G-festene i Bergen. Ved siden av alt dette er han og en dreven og erfaren dj med 10 års erfaring på alt fra små intime klubber til legendariske klubb-kvelder i forbindelse med noen av landets største festivaler. Hans første klubb-konsept Full Effekt (fun fact: dette konseptet startet i Oslo på Livingroom for leeenge siden) tok han med til den nå nedlagte KlubbKok i Bergen, og brakte Urban-musikk tilbake til klubben i en tid der de fleste dj's i Bergen kjørte på med elektronisk musikk. I søket etter å spille litt mer variert og ikke kun Hip-Hop/RnB relaterte ting startet han konseptene "Girson på Vic'n" (Victoria Pub) og "Nattmat" (Landmark). På Victoria spiller han alt fra pop til gangsta rap, og på Landmark går det stort sett i alt som har med klubb og bass å gjøre. Med andre ord en veldig allsidig type med stor kjærlighet for musikk uansett sjanger og stil.

Servering: OPPdatering kommer

Bærekraftig merch-verksted: Green Dawn og Biblioteket i Bergen lager bærekraftig merch til de 50 første deltagerne. Ta med en t-skjorte, genser eller noe annet du ønsker OPP-logoen på. Under innovasjonsfestivalen kan du komme innom Green Dawn i Tverrgaten 11 for å lage den egen personlige merch under festivalen.

Arrangementet er i samarbeid med Innovasjonsuken OPP, Entreprenerdy, Rieber Eiendom, Start Bergen, Marinehallen, First Tuesday, Ungt Entreprenørskap, Dråpe Media. Samt styringsgruppen og partnere av Innovasjonsuken OPP

Praktisk info

Tid

mandag 19.09 kl. 14:30 - 17:30

Sted

Type arrangement

Sosialt

Pris

Gratis