Tilbake til program

torsdag 16.09 kl. 06:30 - 07:00

OPPkvikker med Høyskolen Kristiania - faglig frokostmøte med akademia på vestlandet

Høyskolen Kristiania vil sammen med Innovasjonsuken OPP invitere til faglig OPPkvikker.

I samarbeid med høyskoler og universitet på vestlandet inviterer vi til OPPkvikker. Hver ukedag under Innovasjonsuken OPP kan du få faglig påfyll fra dem som sikrer oss ung skaperkraft og fremtidens kollegaer.

Dagens tema: Fremtidens arbeidsplasser og utdanning

Innlegg: IT-bransjens nye hodepine

Konferansier: David William Coates

Førstelektor Per Lauvås som er studieprogramleder for bachelor i IT ved Høyskolen Kristiania

Alexander Sundli-Härdig, partner i Skavl og foreleser ved Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania har gjennom mange år tilbudt spissede IT-utdanninger, basert på hvilken kompetanse arbeidsgiverne faktisk etterspør. Et tett samarbeid med næringslivet, samt mulighet for praksis, skal sørge for at studentene er forberedt på hva som venter dem i arbeidslivet og at de kan komme opp med løsningene som norske bedrifter trenger for å hevde seg også i fremtiden.

Det begynner å haste. NHO melder at tre av firemedlemsbedrifter sliter med å få tak i nok medarbeidere med den rette kompetansen. Ifølge Samfunnsøkonomisk analyse vil Norge ha rundt 4500 ubesatte IKT-jobber i 2030. Likevel klarer ikke akademia å utdanne nok kandidater, og bransjen begynner å se konsekvensene av manglende mangfold.

Bli med når representanter fra næringsliv og akademia møtes for å diskutere hvilke utfordringer IT-Norge står overfor, og hvordan disse kan løses.

Praktisk info

Tid

torsdag 16.09 kl. 06:30 - 07:00

Sted

Type arrangement

Seminar

Pris

Gratis