Tilbake til program

tirsdag 14.09 kl. 12:00 - 12:30

OPPtur Stryn - kunnskapsreise på Vestlandet

Innovasjonsuken OPP har vært på kunnskapreise i innovasjonsmiljøet på Vestlandet hvor vi har besøkt næringshager, kunnskapsparker, investorer, næringsliv og gründere. Nå kan du få bli bedre kjent med vestlendingenes skaperkraft, pågangsmot og arbeidet med det grønne skiftet og mer fremtidsrettede forretningsmuligheter.

Sven Flo i Næringshagen i Stryn forteller om hvordan stryningene evner å se muligheter og realisere ideene sine. Loen Skylift, Hotel Alexandra, Nomek, Vendanor og Folveengard er noen av bedriftene han fortalte oss om.

Siri Linn Haugen i BasisBall serverer treningsøkt på toppen av Stryn og deler sin gründerhistorie. Svein Ørjasæter på Stryn Aktivitetslodge forteller om sin lidenskap til natur og fysisk aktivitet fikk han til å satse på hjemstedet, Stryn.

Jenny Staalnacke i Næringshagen i Stryn har også flyttet hjem etter å ha jobbet med merkevareprosesser i ulike selskaper i hovedstaden. Stryn er en merkevare i seg selv, men i «the capitol of why not» er opphavet til kjente merkevarer som Moods.no/ Moods of Norway, Skogstad, RICCOVERO og Olden.

Få også med dere en fremtidsrettet satsing og helt unik utnyttelse av nærliggende ressurser.På Folvengaard AS møtte vi Dag Hjelle og Rolf Olav Gjørven. Gled dere til å høre mer om deres kompetanse, pågangsmot og visjonære satsing.

Tusen takk til Jenny Staalnacke og Sven Flo fra Næringshagen i Stryn for organisering av OPPtur Stryn.

Praktisk info

Tid

tirsdag 14.09 kl. 12:00 - 12:30

Sted

Type arrangement

Seminar

Pris

Gratis