Tilbake til program

onsdag 15.09 kl. 06:30 - 08:00

Vekstskaperne

Cutters fra Bergen gikk fra 1 salong til over 100 på 5 år. Gründeren av HealthyEats er kåret til en av 30 unge ledestjerner. shAIRskills endrer måten man dekker kompetansebehov. Og hvordan ble Aurora en av verdens største artister ved å innovere?

En av våre mest populære møteserier – Vekstskaperne – er endelig tilbake. Møt menneskene bak suksesshistoriene, og hør om både oppturer og nedturer. Hvordan klarer de å skape vekst og utvikling?

  • Ida T. Sætersdal var i 2016 med på å starte shAIRskills, en unik måte å formidle utleie av ansatte på. I dag har de alt fra Bergen Kommune til Innovasjon Norge og Sixty på kundelisten.
  • Kristian Hauge Solheim startet i 2015 Cutters og var i 2017 gjest på Vekstskaperne. Fire år senere har Cutters over 100 salonger i Norge, Sverige og Finland og klipper over en million kunder. Hvordan nådde de dit?
  • Vilde Regine Tellnes ble i sommer kåret til en av 30 unge ledestjerne av Dagens Næringsliv, etter å ha startet det sunne hurtigmatkonseptet HealthyEats i 2020. Med inspirasjon fra tiden i Silicon Valley, skal de fra Bergen ekspandere selskapet over hele landet før Skandinavia og Europa står for tur.
  • For 9 år siden banket en ung kvinne på døren til manager Geir Luedy. I dag er Aurora en av verdens største artister. Hvordan gikk manageren motstrøms i musikkbransjen med hjelp av digitalisering?

Vel møtt til årets Vekstskaperne, og hør historier du garantert kan lære noe av i videre reise for din egen bedrift.

LES MER OM PROGRAMMET HER

Møtet er gratis og åpent for alle!

MELD DEG PÅ HER

Vekstskaperne arrangeres i samarbeid med: Nordea og EY

Praktisk info

Tid

onsdag 15.09 kl. 06:30 - 08:00

Sted

Type arrangement

Annet

Pris

Gratis

Dagens tema

Kapital

Annet