Tilbake til aktuelt

Får OPP TEMPO med innovasjon

Partner i PwC, Andre Gill, deler sin entusiasme for Innovasjonsuken OPP, viktigheten av samarbeid i innovasjonsarbeidet, og visjoner for Vestlandets innovasjonsmiljø. Bli med oss for et innblikk i hva som venter under årets event og hvordan PwC hjelper virksomheter i deres innovasjonsreise.

Hva skjer under OPP?


– Først og fremst gleder vi oss skikkelig til OPP og til å være en del av intense dager med innovasjon på tallerkenen! Lærerikt, inspirerende og veldig kjekt, forteller partner i PwC, Andre Gill. Vi ser spesielt frem til det knallbra åpningsarrangementet, mandag 18.09. I år, som i fjor, vil PwC og Innovasjon Norge samarbeide om dette arrangementet, og jeg er veldig happy med lineup og innhold som kommer fra denne scenen. Tema og fokus denne dagen dreier seg om hvordan samarbeid er med å øke tempoet i innovasjonsarbeidet. Dette blir svært nyttig for mange å få med seg, forteller Andre Gill.

Hvordan kan dere hjelpe virksomhetene på Vestlandet?


I PwC er vi et team med innovasjonsrådgivere som hjelper både store og små virksomheter med kapasitet og fokus. Vi har også et stort nasjonalt- og internasjonalt nettverk i PwC, så matchmaking med potensielle investorer og kunder er blitt en stadig viktigere del av vår hverdag.

Deres beste tips for å holde opp tempoet i innovasjonsarbeidet?


Vårt beste tips for å holde tempoet med innovasjonsarbeidet er samarbeid! Selskaper bør fokuserer på å skape eksterne økosystem - morgendagens problemer løses ikke alene. Under åpningsarrangementet får vi høre konkrete eksempler på corporate/start-up samarbeid.

Hvordan ser innovasjonsmiljøet på Vestlandet ut om fem år?


Jeg tror det vil være en rekke ulike virksomheter og områder som har etablert nye satsinger og verdikjeder. Vestland vil da gå over i et nytt modus hvor vi vil være et utstillingsvindu for ledende, ny teknologi - noe som er helt nødvendig for å lykkes med det grønne skiftet. Om fem år har innovasjonstakten økt drastisk, og mye av dagens ideer vil være i gang med realisering og skalering, forteller Andre Gill.

Bilde: Fv: Peder Heggdal, Christina Gytre, Andre Gill.

INFO OG PÅMELDING TIL ÅPNINGSARRANGEMENT