Tilbake til aktuelt

Kick off for arrangører under OPP

26.mai inviteres alle som ønsker å bidra med arrangement, aktiviteter og kunnskapsdeling under Innovasjonsuken OPP 2021.

Digital kick off og idemøte

Innovasjonsuken OPP er tuftet på den gode dugnadsånden som det har vært en tradisjon for på vestlandet. Innholdet i innovasjonsuken er det aktørene selv som står for, mens OPP jobber for koordinering, samarbeid, deltakelse og utvikling av konsepter som flere kan delta på. Tidligere og potensielle arrangører inviteres for å komme med ideer til arrangementer, steder for gjennomføring, tema og foredragsholdere.

Viderefører suksessen

Under fjoråret innovasjonsfestival ble det utviklet flere konsepter som tilrettelag for digital tilstedeværelse, muligheter for små samlinger og økt tilstedeværelse i hele Vestland.

- Vi ønsker å gjenta suksessen, og planlegger å besøke flere spennende innovasjonsmiljøer, gründere, investorer og etablerte bedrifter på vestlandsturneen, OPPtur. I tillegg vil i sammen med akademia videreføre OPPkvikker som er faglige frokostsendinger sammen med vestlandets kunnskapsmiljøer og gjennomføre flere innovasjonssamtaler for å løfte frem spennende intiativer i næringslivet, forteller styringsgruppeleder, Rolf Sørland fra Innovasjon Norge Vestland.

Oppfordrer alle til å bidra

- Vi ønsker å mobilisere hele Vestland for å arrangere aktiviteter og arrangementer 13.-19.september. Vi oppfordrer studentmiljøer, næringsliv og innovasjonsmiljøet til å bidra med ideer til årets innovasjonsfestival, sier festivalsjef Christina Sundli-Härdig.

PÅMELDING TIL DIGITAL KICK OFF OG IDEMØTE

ARRANGEMENTKALENDER FOR 2020